12. NAP - VIZSGA

Igaz, hogy nem a mai volt az első vizsgatanításom, ennek ellenére eléggé izgultam reggel. Így utólag visszagondolva nem kellett volna, mert szépen sikerült, sőt, az egyik feladatom annyira megtetszett a tanárunknak, hogy ezután beépíti a kéthetes kurzus anyagába! Szóval tényleg jól sikerült! Ez a feladat a 'Where the Hell is Matt?' című videóra épült (youtube-on megnézhető, 2008-as változat), szerintem egy-két osztálynak ismerős lesz.. :) A részleteket majd szóban mesélem el.

Délután folytatódtak a szakmódszertanos óráink, bár már nem voltak olyan tömények, mint az előző napokban, vagy az első héten. Holnap már csak délig lesznek óráink, utána elköszönünk egymástól és az IPC tanáraitól.

Este egy búcsúvacsorán vettünk részt, hiszen néhányan már holnap este hazaindulnak, így ma volt az utolsó esténk együtt. Egész jó kis közösségé alakultunk, pedig sokan vagyunk, sok különböző országból. A vacsorát illetően most először ettem indiai ételt (Chicken Korma) és nagyon finom volt! Állítólag az angolok is gyakran esznek indiai ételeket, ami számomra azért meglepő, mert nagyon fűszeresek, az angolok pedig köztudottan nem a fűszeres konyhájukról híresek...talán épp ezért kedvelik?!

Holnap lesz az utolsó nap, amit az iskolában töltünk, délután már mindenki vásárol, illetve összepakol a hazafelé útra. A legtöbben szombat délelőtt indulunk el Exeterből, amelyet egy hosszú utazás követ majd a repülőtérig Lutonba, onnan pedig haza. :) Remélem, hogy mindent be tudok majd pakolni a bőröndömbe!