7. NAP - BOSCASTLE, TINTAGEL KIRÁNDULÁS

Szakadó eső hangjára ébredtem reggel, ma kellett először használni az esernyőt. Szerencsére csak reggel volt rá szükség, napközben már egyáltalán nem esett, viszont nagyon hideg volt és elég erősen fújt a szél. 

Kirándulásunk első állomása Boscastle volt (egy kis halászfalu Cornwall északi részén), ahol egy helyi étteremben tradicionális angol reggelivel vártak minket. Reggeli után egy sétát tettünk az ottani kikötőben, és egy dombra felsétálva gyönyörködtünk az Atlanti-óceánra néző kilátásban.

Ezt követően Tintagelben folytattuk kirándulásunkat. Be kell vallanom, hogy nagyon tériszonyom van, amit a rozoga lépcsők és hidak még inkább felerősítenek. Ehhez képest fából készült hídon sétáltam át az Atlanti-óceán fölött, illetve meredek sziklák szélén lépcsőztem föl-le, mire feljutottunk egy hegy tetejére. A kilátás lenyűgöző volt, olyannyira, hogy egy idő után már meg is feledkeztem a tériszonyomról. Talán sikerült leküzdenem?! Nem is részletezném tovább, a képek azt hiszem, magukért beszélnek. :)

A felirat-fordítókra vár két új kép a galériában.